ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΩΓΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ GEA ΚΑΤΑ ΤΩΝ Κ.Υ.Ε.

Κοζάνη,  23 Φεβρουαρίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1111

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζεται σε ολόκληρη την επικράτεια η καταδίωξη του κλάδου μας με ΑΓΩΓΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ προσωπικών και επαγγελματικών λογαριασμών.

Τα τραγικά γεγονότα και οι απίστευτες καταστάσεις που βιώνουν εκατοντάδες Συνάδελφοί μας σε εκατοντάδες περιοχές, δεν έχουν τελειωμό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Συνάδελφοι καταστηματάρχες οι οποίοι απαλλάχτηκαν από τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που επέβαλε ο GEA, Διώκονται για δεύτερη φορά με το ίδιο κατηγορητήριο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ απαλλάσσονται και την δεύτερη φορά και ο GEA συνεχίζει σε Νέα δικαστική καταδίωξη με ΑΓΩΓΗ, διεκδικώντας σχεδόν διπλάσια ποσά.

Συνάδελφοι προστατευτείτε:

Εάν στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΆ ΜΕΤΡΑ καταδικαστείτε, σε ελάχιστο διάστημα και χωρίς να το γνωρίζετε, εκδίδουν Νέα απόφαση και προχωρούν σε κατάσχεση των χρημάτων σε βιβλιάρια σε όλες τις τράπεζες. ΠΡΟΣΟΧΗ εάν υπάρχουν κοινοί λογαριασμοί με το όνομά σας όπως (με τους γονείς σας που παίρνουν σύνταξη, με τον ή την σύζυγό, οι οποίοι αν και δεν εμπλέκονται με τον GEA ) κατάσχονται και εκεί ότι χρήματα υπάρχουν ακόμα και ένα ευρώ. Δε ισχύει ουδέν μέτρο προστασίας για ακατάσχετο ή επαγγελματικό λογαριασμό.

Συνάδελφοι καιρός για γενικευμένη δυναμική αντίδραση. Ο διασυρμός των προσωπικών δεδομένων μας, ως και των επιχειρήσεών μας, στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και στις ΑΓΩΓΕΣ με  άλλους συνάδελφους, μας παρέχει η κείμενη νομοθεσία το δικαίωμα να στραφούμε εναντίον του GEA, ζητώντας αποζημιώσεις δεκάδων, χιλιάδων ευρώ. Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε την αδιαφορία και την ηττοπάθεια την πληρώνουμε πολύ ακριβά. Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες τηλεφωνείστε στον πρόεδρο στο τηλ. 6995625262

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου των Υποέργων 1 -5 «Ενέργειες Κατάρτισης και Πιστοποίησης»

Επόμενο Άρθρο

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ GEA

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek