ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ GEA

Κοζάνη,  02 Αυγούστου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1159

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγανάκτηση – θυμός – απογοήτευση και με έντονο το αίσθημα της πλήρους εγκατάλειψης από το Υπουργείο Πολιτισμού, σύροντα στα δικαστήρια χιλιάδες συνάδελφοι με ΑΓΩΓΕΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ από GEA και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Δυστυχώς τα κενά της κείμενης Νομοθεσίας στα πραγματικά δεδομένα της χρήσης μουσικής είναι σε πλήρη Εκμετάλλευση από τους ως άνω Οργανισμούς.

Συγκεκριμένα

Αποστέλλονται ΑΓΩΓΕΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΈΤΡΑ που στερούνται πραγματικών στοιχείων. Παρουσιάζονται ότι δήθεν συνεργάτες επισκέφτηκαν την επιχείρηση και κατέγραψαν ότι χρησιμοποιούσαν είδη τραγουδιών τα οποία είναι ιδιοκτησία τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ είναι τα γεγονότα που καταγράφουμε.

  1. Ζητήθηκε από καταστηματάρχη οφειλή, ο οποίος έχει επιβιώσει.
  2. Υποστηρίζουν ότι η επίσκεψη του αντιπροσώπου στο κατάστημα έγινε σε μια ορισμένη μέρα και ώρα, ΕΝΩ ο συνάδελφος ουδέποτε ανοίγει την επιχείρησή του στο ωράριο που επικαλούνται και τούτο το αποδεικνύει από τα Ζήτα της ταμειακής μηχανής.
  3. Σε κατάστημα απλό καφενείο ή απλά εστιατόριο, επικαλούνται οι δήθεν αντιπρόσωποί τους ότι έπαιζαν τραγούδια με σκληρό Rock και ξένα, τα οποία είναι παντελώς εξωπραγματικό και ψευδές, διότι είναι τελείως αντίθετο στο ύφος και την πελατεία των ως άνω καταστημάτων.
  4. Από κατάστημα ζητούνται αμοιβές από προηγούμενα χρόνια (συνήθως από το 2018 έως το 2022) ΕΝΩ ο συνάδελφος καταστηματάρχης δεν υπήρχε ως επιχείρηση ούτε το 2018 ούτε το 2019.

Έτσι με πλασματικά στοιχεία σύρονται στα δικαστήρια χιλιάδες συνάδελφοι για να αποδείξουν ότι ουδέποτε με τους ως άνω οργανισμούς αποδέχτηκαν ή συμφώνησαν συμφωνία για κάποια πράξη για υπηρεσίες ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Επίκληση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ρεπερτορίου το οποίο ΝΟΜΙΚΑ χρησιμοποιεί ο χρήστης καταστηματάρχης τις περισσότερες φορές το ΑΓΝΟΟΥΝ διότι με τις ΑΓΩΓΕΣ και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μέτρα τον τρομοκρατούν και τον εκβιάζουν.

ΧΑΟΣ – ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – χωρίς τέλος.

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Επόμενο Άρθρο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΗΛΟΥΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek