ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Κοζάνη,  26 Ιουλίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1157

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ΑΑΔΕ σχεδιάζει να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των οφειλετών με χρέη άνω των 150.000. Αποτελεί κατάφωρη αδικία για τους οφειλέτες εκείνους (πολίτες – επιχειρηματίες) οι οποίοι χωρίς ΔΟΛΟ κατέρρευσαν οικονομικά, από τις οικονομικές ατασθαλίες – τις μίζες – τις κυβερνητικές πολιτικές και γενικά από ένα φαυλοκρατικό κράτος του 2008 έως του 2019. Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι με την έναρξη της κρίσης και σε ελάχιστους μήνες οι τζίροι των επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 80%, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις να πτωχεύσουν και σε άλλες να συσσωρευτούν χρέη μη διαχειρίσιμα.

Το θανατηφόρο τέλος, το επέφερε η πανδημία, με κατάρρευση της αγοράς – κλειστά μαγαζιά και με τζίρους μηδαμινούς. Ευνόητο είναι ότι οι δύο κρίσεις δεν έχουν ξεπεραστεί και οι όποιες ρυθμίσεις καταρρέουν η μία μετά την άλλη από την ενεργειακή κρίση – πληθωρισμό και αύξηση των πρώτων υλών.

Είναι λοιπόν ΝΤΡΟΠΗ τα θύματα από τις ως άνω κρίσεις να ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ τα ονόματα τους στην λίστα των απατεώνων και κατά επάγγελμα ασυνείδητων επιχειρηματιών.

Το υπουργείο Οικονομικών ευελπιστούμε να αντιληφθεί ότι η σημερινή πολιτική κατάσχεση επαγγελματικών λογαριασμών – η αδυναμία έκδοσης φορολογικής ενημερότητας και οι κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας είναι πολιτική δίωξης και καταστροφή της επιχείρησης και ΕΙΔΙΚΑ της ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

Απευθύνουμε έκκληση σε κάθε επιχειρηματία – σύλλογο – ενώσεις – Επιμελητήρια, Ομοσπονδίες- Σωματεία –  Εμπορικούς Συλλόγους, να καυτηριάζουν και να πιέζουν προς κάθε κυβερνητική κατεύθυνση για να πρυτανεύσει η ισονομία, η οικονομική στήριξη του επιχειρηματία στα νέα δεδομένα της πραγματικής οικονομίας.

 

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση σε επιδοτούμενο πρόγραμμα: «Κατάρτιση εργαζομένων όλων των κλάδων της Οικονομίας για την απόκτηση και πιστοποίηση στοχευμένων όσο και οριζόντιων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε τουριστικά και συναφή επαγγέλματα»

Επόμενο Άρθρο

ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ GEA

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek