19/06/2024
Expand search form

ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Κοζάνη,  26 Ιουλίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1157

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ΑΑΔΕ σχεδιάζει να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των οφειλετών με χρέη άνω των 150.000. Αποτελεί κατάφωρη αδικία για τους οφειλέτες εκείνους (πολίτες – επιχειρηματίες) οι οποίοι χωρίς ΔΟΛΟ κατέρρευσαν οικονομικά, από τις οικονομικές ατασθαλίες – τις μίζες – τις κυβερνητικές πολιτικές και γενικά από ένα φαυλοκρατικό κράτος του 2008 έως του 2019. Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι με την έναρξη της κρίσης και σε ελάχιστους μήνες οι τζίροι των επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 80%, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις να πτωχεύσουν και σε άλλες να συσσωρευτούν χρέη μη διαχειρίσιμα.

Το θανατηφόρο τέλος, το επέφερε η πανδημία, με κατάρρευση της αγοράς – κλειστά μαγαζιά και με τζίρους μηδαμινούς. Ευνόητο είναι ότι οι δύο κρίσεις δεν έχουν ξεπεραστεί και οι όποιες ρυθμίσεις καταρρέουν η μία μετά την άλλη από την ενεργειακή κρίση – πληθωρισμό και αύξηση των πρώτων υλών.

Είναι λοιπόν ΝΤΡΟΠΗ τα θύματα από τις ως άνω κρίσεις να ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ τα ονόματα τους στην λίστα των απατεώνων και κατά επάγγελμα ασυνείδητων επιχειρηματιών.

Το υπουργείο Οικονομικών ευελπιστούμε να αντιληφθεί ότι η σημερινή πολιτική κατάσχεση επαγγελματικών λογαριασμών – η αδυναμία έκδοσης φορολογικής ενημερότητας και οι κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας είναι πολιτική δίωξης και καταστροφή της επιχείρησης και ΕΙΔΙΚΑ της ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

Απευθύνουμε έκκληση σε κάθε επιχειρηματία – σύλλογο – ενώσεις – Επιμελητήρια, Ομοσπονδίες- Σωματεία –  Εμπορικούς Συλλόγους, να καυτηριάζουν και να πιέζουν προς κάθε κυβερνητική κατεύθυνση για να πρυτανεύσει η ισονομία, η οικονομική στήριξη του επιχειρηματία στα νέα δεδομένα της πραγματικής οικονομίας.

 

 

Previous Article

Πρόσκληση σε επιδοτούμενο πρόγραμμα: «Κατάρτιση εργαζομένων όλων των κλάδων της Οικονομίας για την απόκτηση και πιστοποίηση στοχευμένων όσο και οριζόντιων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε τουριστικά και συναφή επαγγέλματα»

Next Article

ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ GEA

You might be interested in …

Νέα μέτρα λειτουργίας Εσωτερικών και Εξωτερικών χώρων από 25-10-2021 έως 08-11-2021

Κοζάνη,  25 Οκτωβρίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.:  900 Αγαπητοί Συνάδελφοι,  Δημοσιεύουμε με πλήρη σαφήνεια το τι προβλέπει η Νέα Απόφαση για την λειτουργία ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ KAI ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ – ΑΜΙΓΕΣ ΧΩΡΟΣ Πελάτες μόνο εμβολιασμένοι – […]

ΝΕΑ ΕΚΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID -19 ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 24/12 ΕΩΣ 3/01/2022

Κοζάνη,  23 Δεκεμβρίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.:  934   Αγαπητοί Συνάδελφοι, τα νέα έκτακτα μέτρα προς αποφυγήν ανεξέλεγκτων καταστάσεων μετάδοσης της νέας μετάλλαξης Όμικρον είναι τα εξής: Μάσκα στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους χωρίς καμία […]

ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Σε προηγούμενο μας Δελτίο Τύπου στα μέλη καταστήματα και γενικά προς όλους τους συναδέλφους, είχαμε τονίσει την καταστροφική πολιτική που επιβάλλεται με πρόστιμο στις επιχειρήσεις. Δυστυχώς, οι απανωτές εκκλήσεις μας προς την αξιότιμη Υπουργό μετά […]

Αφήστε μια απάντηση