27/07/2024
Expand search form

ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΑΓΝΟΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΔΕΜ-ΑΥΤΟΔΕΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-GEA

Κοζάνη,  11 Απριλίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1131

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επανειλημμένα ως Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, και με την εμπειρία μου των δύο δεκαετιών στην διαχείριση των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, σας αναφέρω τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όταν αδιαφορείτε και δεν ΑΠΑΝΤΑΤΕ στις επιστολές των ως άνω οργανισμών.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

  1. Μην αδιαφορείτε και απαντήστε μέσω του νομικού σας ή συμβουλευτείτε το ΠΑΝ.Σ.ΕΚ.Τ.Ε., διότι η απάντηση απαιτείται να είναι τεκμηριωμένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. έχει προετοιμαστεί πλήρως Νομικά για τις δέουσες απαντήσεις και ενέργειες που απαιτούνται.
  2. Οι αστοχίες και η παραβατικότητα των οργανισμών (όπως φαίνεται και στην δημοσίευση ΑΠΟΔΕΙΞΗ) στα αμοιβολόγια, στα ψευδή και στα παραπλανητικά πεδία, όχι μόνο συνεχίζονται αλλά και χειροτερεύουν.
  3. Στην επιστολή ο καταστηματάρχης οφείλει να απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.
  4. Η επιστολή είναι μια επίσημη ενημέρωση οφειλής, η οποία θα οδηγήσει σε ασφαλιστικά μέτρα – Αγωγές –Ποινικά. Εκ νέου τονίζουμε ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ. (Καταγράφουμε και δημοσιεύουμε τι υποστηρίζουν στην ΑΓΩΓΗ, γύρω από την επιστολή που έχουν απαντήσει).

5. Μην αφήνεται την κατάσταση να φτάσει στα δικαστήρια, η οποία μπορεί να σας φέρει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ενημερώστε τους εφ’ όσον έχετε αποδεικτικά στοιχεία, ότι δεν χρησιμοποιείται το ρεπερτόριό τους. Εάν όμως χρησιμοποιείται το δικό τους ρεπερτόριο συμβιβαστείτε και υποχρεωτικά τους πληρώνετε.    

 

Previous Article

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΠΙΘΕΡΩΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Next Article

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΑΔΕ ΠΡΟΣ ΠΑΝΣΕΚΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

You might be interested in …

ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Κοζάνη,  23 Ιουλίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.:  852   Θετική η εξέλιξη της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών για την αποπληρωμή των χρεών που γεννήθηκαν εν μέσω πανδημίας.      Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών, γνώριμος του οικονομικού καταποντισμού […]

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Υ.Ε. ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 3 ΚΑΙ 4

Κοζάνη,  30 Οκτωβρίου 2020 Αριθμ. Πρωτ.: 682   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Οι Περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης – Λάρισας – Ροδόπης – Ιωαννίνων – Καστοριάς – Κοζάνης, εντάχθηκαν στο επίπεδο 4 (κόκκινο), που σημαίνει αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων […]

Ασάφειες και προβλήματα για την χρήση του Self test στην ΕΣΤΙΑΣΗ

Κοζάνη,  24 Νοεμβρίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.:  920 Αγαπητοί Συνάδελφοι, Ποικίλα προβλήματα έχουν προκύψει από την χρήση και την ισχύ του self test και την διάρκεια των ελέγχων για τους Ανήλικους από 4 έως 17 ετών. […]

Αφήστε μια απάντηση