ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΑΓΝΟΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΔΕΜ-ΑΥΤΟΔΕΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-GEA

Κοζάνη,  11 Απριλίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1131

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επανειλημμένα ως Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, και με την εμπειρία μου των δύο δεκαετιών στην διαχείριση των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, σας αναφέρω τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όταν αδιαφορείτε και δεν ΑΠΑΝΤΑΤΕ στις επιστολές των ως άνω οργανισμών.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

  1. Μην αδιαφορείτε και απαντήστε μέσω του νομικού σας ή συμβουλευτείτε το ΠΑΝ.Σ.ΕΚ.Τ.Ε., διότι η απάντηση απαιτείται να είναι τεκμηριωμένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. έχει προετοιμαστεί πλήρως Νομικά για τις δέουσες απαντήσεις και ενέργειες που απαιτούνται.
  2. Οι αστοχίες και η παραβατικότητα των οργανισμών (όπως φαίνεται και στην δημοσίευση ΑΠΟΔΕΙΞΗ) στα αμοιβολόγια, στα ψευδή και στα παραπλανητικά πεδία, όχι μόνο συνεχίζονται αλλά και χειροτερεύουν.
  3. Στην επιστολή ο καταστηματάρχης οφείλει να απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.
  4. Η επιστολή είναι μια επίσημη ενημέρωση οφειλής, η οποία θα οδηγήσει σε ασφαλιστικά μέτρα – Αγωγές –Ποινικά. Εκ νέου τονίζουμε ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ. (Καταγράφουμε και δημοσιεύουμε τι υποστηρίζουν στην ΑΓΩΓΗ, γύρω από την επιστολή που έχουν απαντήσει).

5. Μην αφήνεται την κατάσταση να φτάσει στα δικαστήρια, η οποία μπορεί να σας φέρει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ενημερώστε τους εφ’ όσον έχετε αποδεικτικά στοιχεία, ότι δεν χρησιμοποιείται το ρεπερτόριό τους. Εάν όμως χρησιμοποιείται το δικό τους ρεπερτόριο συμβιβαστείτε και υποχρεωτικά τους πληρώνετε.    

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΠΙΘΕΡΩΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επόμενο Άρθρο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΑΔΕ ΠΡΟΣ ΠΑΝΣΕΚΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek