Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. από το 2016 έως και τον Απρίλιο του 2022 στάθηκε αρωγός σου παρέχοντας  έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση την οποία μάλιστα δεκάδες φορείς όπως επιμελητήρια και Δημαρχεία της χώρας προέβαιναν σε αναπαραγωγή προς ενημέρωση δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων. Η παρεχόμενη, εκ του ΠΑΝ.Σ.ΕΚ.Τ.Ε., ενημέρωση θεωρείται βασική παράμετρο για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σου και το ισχυρότερο προληπτικό μέτρο για την αποφυγή κυρώσεων από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Γίνε και εσύ μέλος στο Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων, Καφετεριών, Τουριστικών Επιχειρήσεων και συναφών επαγγελμάτων Ελλάδος καταβάλλοντας ετήσια συνδρομή των 45 ευρώ έχοντας επιπλέον τα ακόλουθα:

  • Ενημέρωση στην προσωπική συσκευή του τηλεφώνου σου και στο email
  • Νομική υποστήριξη από τα 4 νομικά τμήματα επ όλων των υποθέσεων που αφορούν την επιχείρησή σου (όπως πνευματικά δικαιώματα Αυτοδιαχείριση – ΕΔΕΜ – GEA), Εφορία – ΣΔΟΕ – ΙΚΑ – ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ.λ.π.)
  • Δωρεάν διαπραγμάτευση με την GEA – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΕΔΕΜ για τα εξοντωτικά ποσά που απαιτούν. Η επιτυχία της διαπραγμάτευσης αγγίζει στην μείωση των ποσών έως 80%.
  • Διαμεσολάβηση για λογαριασμό σου στις Δημόσιες Υπηρεσίες και Αρχές για την επίλυση διάφορων θεμάτων.
  • Τον προσωπικό σου σύμβουλο επιχειρήσεων στο πλευρό σου.

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ Κ.Υ.Ε. ΑΠΟ ΕΔΕΜ-AYTODIA-GEA

Επόμενο Άρθρο

ΑΣΑΦΗΣ – ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ”ΙΣΤΟΡΙΚΗ” ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΕΕ ΚΑΙ GEA

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek