ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ GEA – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

 

Κοζάνη, 21 Ιανουαρίου 2020                                                                           

Αριθμ. Πρωτ.: 515

 

Θυμίζουμε ότι το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε (Παννελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων Καφετεριών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδας) με τον πρόεδρό του, την 25η Σεπτεμβρίου 2019 ανέλαβε την προάσπιση των συναδέλφων της Κομοτηνής, από τους οποίους η GEA (Απόλλων – Eρατώ Grammo) με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων απαιτούσε χιλιάδες ευρώ για συγγενικά δικαιώματα και για τα έτη 2011-2018.

Με τις ταχύτατες παρεμβάσεις του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. και με τα ειδικευμένα νομικά τμήματα Αθηνών – Κοζάνης – Κομοτηνής απάλλαξε τους συναδέλφους με τις αποφάσεις του πρωτοδικείου Κομοτηνής: 275 – 276 – 277/2019.

Ως αποτέλεσμα της ανωτέρω επιτυχίας οι συνάδελφοι της Κομοτηνής, όχι μόνο  απαλλάχτηκαν  από τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά το πρωτοδικείο της Κομοτηνής καταδίκασε την GEA για καταβολή δικαστικών εξόδων.

Έκκληση εκ νέου απευθύνω στους Νομικούς που αντιπροσωπεύουν τους συναδέλφους μου σε ασφαλιστικά μέτρα, να μην οδηγούνται στην εύκολη λύση συμβιβασμού με την GEA. Οι απαλλακτικές αποφάσεις είναι δεκάδες, που έχουν κερδηθεί με τα Νομικά τμήματα Αθηνών – Κοζάνης – Κομοτηνής.

Επίσης, θα παρακαλούσα τους συλλόγους – σωματεία – επιμελητήρια να συνεργάζονται με το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. με μοναδικό γνώμονα τον συνάδελφο καταστηματάρχη. Ευχαριστώ θερμότατα επίσης και τον Νόμιμο εκπρόσωπο του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. ο οποίος έχει στηρίξει εμπράκτως τους καταστηματάρχες της Κομοτηνής, υπό την σκέπη του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.

 

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΕΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ

Επόμενο Άρθρο

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek