ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

Κοζάνη, 17 Δεκεμβρίου 2019      

Αριθμ. Πρωτ.: 496

 

Σε όλους τους συναδέλφους, ως επίσης και σε κάθε επιχειρηματία και πολίτη είναι γνωστό, ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ που δημιουργούν οι εισπρακτικές εταιρείες με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, από τα διάφορα χρέη που δημιουργήθηκαν, κατά τη διάρκεια της κρίσης στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Αρμόδιο Υπουργό κ. Γεωργιάδη βάζει φρένο και δημιουργεί αυστηρό πλαίσιο στην ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ως επίσης και των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ που έχουν αναλάβει είσπραξη οφειλών. ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1429.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ:

  1. Όταν οι κλήσεις γίνονται σε ώρες κοινής ησυχίας (θερινή περίοδος 1 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου από 3:00μ.μ – 5:30μ.μ και από 11:00μ.μ έως 7:00π.μ) και χειμερινή περίοδος (1 Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου από 3:30μ.μ έως 5:30 μ.μ και από 10:00 μ.μ έως 7:30 π.μ).
  2. Ζητάμε ΠΑΝΤΑ ονοματεπώνυμο υπαλλήλου και την ΕΤΑΙΡΕΙΑ που αντιπροσωπεύει.
  3. Οι κλήσεις μπορούν να γίνονται από τις 9:00 το πρωί εως τις 8:00 το βράδυ(πλην των ωρών κοινής ησυχίας).
  4. Απαγορεύονται κλήσεις στο χώρο εργασίας.
  5. Απαγορεύονται κλήσεις στα συγγενικά πρόσωπα που είναι εγγυητές.
  6. Οι κλήσεις που μπορεί να κάνει μια εταιρεία σύμφωνα με τον σημερινό Νόμο είναι μία ανά δύο μέρες. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και η αναπάντητη.
  7. Με τον Νέο Νόμο που ψηφίζεται το νέο έτος οι κλήσεις θα είναι τρεις την εβδομάδα συμπεριλαμβανόμενης και της αναπάντητης. Επίσης οι ποινές θα είναι πιο αυστηρές προς τις εταιρείες, με τον ΝΕΟ ΝΟΜΟ.

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2020

Επόμενο Άρθρο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΥΕΔ -ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – GEA

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek