Από Δευτέρα 21/02/2022 η υπηρεσία ενημέρωσης αλλάζει…

Από το 2016 που δημιουργήθηκε το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων Καφετεριών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος (ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε) παρέχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στα 10.000 μέλη του αποτελώντας το ισχυρότερο προληπτικό μέτρο προστασίας κάθε επιχείρησης.

Τα τελευταία 6 χρόνια τα μέλη μας έχουν την δυνατότητα, δωρεάν πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες του σωματίου μας (όπως νομική υποστήριξη, παροχή συμβουλών κ.α.) με σκοπό την γενικότερη προάσπιση των συμφερόντων τους.

Με την εγγραφή τους στο σωματείο λαμβάνουν μέσω email, σε μηνιαία βάση, μια σειρά Δελτίων Τύπου που αφορούν τα νέα του κλάδου.

Από Δευτέρα 21/02/2022 η υπηρεσία ενημέρωσης αλλάζει! Έτσι τα μέλη μας θα μπορούν πλέον να ενημερώνονται για όλα τα νέα του κλάδου πιο γρήγορα & εύκολα από όπου κι αν βρίσκονται στο κινητό τους τηλέφωνο μέσω smsnewsletter, καθώς και μέσα από τη σελίδα ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. στο Facebook.

Μέχρι τις 13/03/2022 θα μπορείτε να λαμβάνετε δοκιμαστικά τα νέα μας, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου δωρεάν. Στη συνέχεια η ενημέρωση αυτή θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται με ετήσια συνδρομή, μέσα από τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους – επαγγελματίες για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την κατανόησή σας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της εποχής και την ταχύτητα διάδοσης των πληροφοριών. Με το νέο αυτό εργαλείο ενημέρωσης το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. συνεχίζει να πρωτοτυπεί, παραμένοντας ο μοναδικός φορέας ενημέρωσης πανελλαδικά για τον κλάδο μας.

Εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα σας καθημερινά με όλα τα νέα του ΠΑΝΣΕΚΤΕ στο κινητό σας!

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοινώθηκαν Νέα Μέτρα για την Εστίαση

Επόμενο Άρθρο

Τι προβλέπεται και τι ισχύει για τις Αποκριές στην Εστίαση και Διασκέδαση

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek