24/06/2024
Expand search form

Προς : Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ιωάννη Μπαλάφα

ΘΕΜΑ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

                                                                                     

Κ. Υπουργέ,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος, ειλικρινά σας ευγνωμονούμε για την πραγματικά  ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗσας, να προχωρήσετε στην ανάκληση του περιβόητου εγγράφου της κα. Γιαβή με αρ. πρωτ. 50385 της 6 Μαρτίου 2014. Το ανωτέρω έγγραφο κ. Υπουργέ δημιούργησε πολλά δεινά στον κλάδο μου και ειδικά σε χιλιάδες μέλη της Ένωσης που προεδρεύω. Είχε κατευθύνει τους ΔΗΜΟΥΣ της χώρας να παρανομούν ενώ όποια δήλωση – βεβαίωση της Α.Ε.Π.Ι. συνοδευόταν από εισαγγελική ειδοποίηση όχι μόνο δεν αρχειοθετείτο αλλά προχωρούσαν οι ΔΗΜΟΙ στην αφαίρεση της άδειας μουσικών οργάνων και ακόμα αφαίρεση της άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Όπως πολύ σωστά με λεπτομέρειες αναφέρεστε στην εγκύκλιο της 24/06/2016 και με αρ. πρωτοκόλλου 19421 ανακαλείται το έγγραφο υπ’ αριθμ. πρωτ. 50385/ 6-3-2014.

Έχω στο προσωπικό μου αρχείο αρκετές απειλητικές επιστολές από τον φορέα Ο.Σ.Δ. για τον απλούστατο λόγο ότι είχα γίνει υποστηρικτής των συναδέλφων μου σε Πανελλαδική κλίμακα κερδίζοντας αμέτρητες υποθέσεις. Δυστυχώς όμως, τα δεινά των συναδέλφων μου, τους κόστισαν όχι μόνο χρήματα αλλά και συκοφαντικό διασυρμό και ηθική βλάβη από:

  1. Δικαστήρια
  2. Ενστάσεις στην επιτροπή του άρθρου 152.
  3. Αφαιρέσεις αδείας μουσικών οργάνων.
  4. Οριστικό κλείσιμο καταστημάτων.
  5. Το πέρα δόθε στις εισαγγελίες και την Αστυνομία, χάνοντας μεροκάματα και κλείνοντας την επιχείρηση.

Ενώπιον λοιπόν αυτής της κατάστασης που περάσαμε σχεδόν για δύο χρόνια από το αχαρακτήριστο αυτό έγγραφο, σας πληροφορούμε ότι το Δ.Σ. θα προχωρήσει στις δέουσες νομικές ενέργειες για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας κατά παντός υπευθύνου της υπεύθυνης υπηρεσίας για όλα τα ανωτέρω.

Για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται κ. Υπουργέ ότι υπάρχουν άνθρωποι γενναίοι όπως εσείς, που έχουν το θάρρος να επιβάλλουν το Νόμο και το δίκιο, για μια πολύπαθη επαγγελματική ομάδα.

Σας μεταφέρω την ευγνωμοσύνη και των χιλιάδων συναδέλφων μου από όλη την ελληνική επικράτεια. Να γνωρίζετε ότι είμαστε μαζί σας σε οτιδήποτε μας ζητήσετε.

 Για  το  Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γραμματέας

Τσαπατσάρης  Γρηγόρης                                                                           Δογραματζής Βασίλειος

 

Previous Article

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Next Article

Προς : Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Πουλάκη

You might be interested in …

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΠΟ 12 ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ 24 ΕΩΣ 48 ΔΟΣΕΙΣ

Κοζάνη, 26 Αυγούστου 2019 Αριθμ. Πρωτ.: 408   Συνάδελφοι, Επιχειρηματίες, Ο αυξανόμενος ρυθμός των αιτήσεων υπαγωγής των παλιών οφειλών στις 120 δόσεις, σε Ταμεία και Δημόσιο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ πόσο σημαντικό είναι και η μετατροπή των πάγιων […]

Ρύθμιση χρεών προς την Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία

Ανοίγει τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου η ρύθμιση οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία έως 50.000 ευρώ και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου για την Εφορία.   Ειδικοί όροι και προϋποθέσεις υπαγωγής στην ρύθμιση: Αφορά χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, […]

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΕΠΙ – GEA (ΑΠΟΛΛΟ – ΕΡΑΤΩ – GRAMMO): Τελευταίες εξελίξεις

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η πραγματικότητα ακόμη και αυτή τη στιγμή που δημοσιεύεται το ρεπορτάζ είναι η εξής : Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Ο Νόμος 2121/1993 περί Πνευματικών Δικαιωμάτων όχι μόνο δεν έχει αλλάξει ούτε έχει τροποποιηθεί. Σε εξέλιξη […]

Αφήστε μια απάντηση