Προς : Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ιωάννη Μπαλάφα

ΘΕΜΑ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

                                                                                     

Κ. Υπουργέ,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος, ειλικρινά σας ευγνωμονούμε για την πραγματικά  ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗσας, να προχωρήσετε στην ανάκληση του περιβόητου εγγράφου της κα. Γιαβή με αρ. πρωτ. 50385 της 6 Μαρτίου 2014. Το ανωτέρω έγγραφο κ. Υπουργέ δημιούργησε πολλά δεινά στον κλάδο μου και ειδικά σε χιλιάδες μέλη της Ένωσης που προεδρεύω. Είχε κατευθύνει τους ΔΗΜΟΥΣ της χώρας να παρανομούν ενώ όποια δήλωση – βεβαίωση της Α.Ε.Π.Ι. συνοδευόταν από εισαγγελική ειδοποίηση όχι μόνο δεν αρχειοθετείτο αλλά προχωρούσαν οι ΔΗΜΟΙ στην αφαίρεση της άδειας μουσικών οργάνων και ακόμα αφαίρεση της άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Όπως πολύ σωστά με λεπτομέρειες αναφέρεστε στην εγκύκλιο της 24/06/2016 και με αρ. πρωτοκόλλου 19421 ανακαλείται το έγγραφο υπ’ αριθμ. πρωτ. 50385/ 6-3-2014.

Έχω στο προσωπικό μου αρχείο αρκετές απειλητικές επιστολές από τον φορέα Ο.Σ.Δ. για τον απλούστατο λόγο ότι είχα γίνει υποστηρικτής των συναδέλφων μου σε Πανελλαδική κλίμακα κερδίζοντας αμέτρητες υποθέσεις. Δυστυχώς όμως, τα δεινά των συναδέλφων μου, τους κόστισαν όχι μόνο χρήματα αλλά και συκοφαντικό διασυρμό και ηθική βλάβη από:

  1. Δικαστήρια
  2. Ενστάσεις στην επιτροπή του άρθρου 152.
  3. Αφαιρέσεις αδείας μουσικών οργάνων.
  4. Οριστικό κλείσιμο καταστημάτων.
  5. Το πέρα δόθε στις εισαγγελίες και την Αστυνομία, χάνοντας μεροκάματα και κλείνοντας την επιχείρηση.

Ενώπιον λοιπόν αυτής της κατάστασης που περάσαμε σχεδόν για δύο χρόνια από το αχαρακτήριστο αυτό έγγραφο, σας πληροφορούμε ότι το Δ.Σ. θα προχωρήσει στις δέουσες νομικές ενέργειες για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας κατά παντός υπευθύνου της υπεύθυνης υπηρεσίας για όλα τα ανωτέρω.

Για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται κ. Υπουργέ ότι υπάρχουν άνθρωποι γενναίοι όπως εσείς, που έχουν το θάρρος να επιβάλλουν το Νόμο και το δίκιο, για μια πολύπαθη επαγγελματική ομάδα.

Σας μεταφέρω την ευγνωμοσύνη και των χιλιάδων συναδέλφων μου από όλη την ελληνική επικράτεια. Να γνωρίζετε ότι είμαστε μαζί σας σε οτιδήποτε μας ζητήσετε.

 Για  το  Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γραμματέας

Τσαπατσάρης  Γρηγόρης                                                                           Δογραματζής Βασίλειος

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Επόμενο Άρθρο

Προς : Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Πουλάκη

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek