19/09/2024
Expand search form

ΔΙΩΓΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ GEA-ΕΔΕΜ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Κοζάνη,  13 Σεπτεμβρίου  2024

Αριθμ. Πρωτ.:  1312

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί χαώδης κατάσταση στον χώρο της Εστίασης- Διασκέδασης – Ξενοδοχεία από τις μεθόδους και τους τρόπους είσπραξης των δήθεν οφειλών, ειδικά από GEA και ΕΔΕΜ.

Δυστυχώς, το Υπουργείο Πολιτισμού, το καθ’ ύλην αρμόδιο, συνεχίζει να αδιαφορεί, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τον διωγμό που επικρατεί εις βάρος των συναδέλφων.

Αποτελεί ντροπή για το αρμόδιο Υπουργείο που συνεχίζει να αδιαφορεί για την βιομηχανία ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ σ’ ένα κλάδο από τον οποίο εισρέουν στα ταμεία του ελληνικού κράτους δισεκατομμύρια ευρώ.

Το τραγικό της ως άνω κατάστασης μετά από εξακρίβωση από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., κ. Τσαπατσάρη, είναι ότι το αρμόδιο τμήμα Ο.Π.Ι. (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας) παραδέχεται ότι είναι αποδέκτης διαμαρτυριών και καταγγελιών από χιλιάδες συνάδελφους.   

Συνάδελφοι, διαμαρτυρηθείτε στους Βουλευτές, στους Υπουργούς, στα τοπικά Σωματεία- Συλλόγους, Επιμελητήρια και, με ασταμάτητα emails, στο αρμόδιο Υπουργείο.

Previous Article

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Next Article

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΞΑΗΜΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

You might be interested in …

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 38.643,36 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

529 Κοζάνη,  27 Αυγούστου 2024 Αριθμ. Πρωτ.:  1308   Αγαπητοί συνάδελφοι, Δυστυχώς, συνεχίζεται το χάος στην διαχείριση είσπραξης Πνευματικών Δικαιωμάτων στα καταστήματα Εστίασης- Διασκέδασης- Ξενοδοχεία. Είναι έκδηλη η αγανάκτηση και η απογοήτευση χιλιάδων συναδέλφων, εξαιτίας […]

Χρήση τηλεόρασης στον εξωτερικό χώρο

20   Κοζάνη,  21 Μάιου 2021 Αριθμ. Πρωτ.:  814 Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μετά από εκατοντάδες ερωτήματα συναδέλφων για απαγόρευση ή μη χρήσης τηλεόρασης στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος ενημερώνουμε τα εξής: Η χρήση τηλεόρασης στον εξωτερικό […]

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ GEA

67 Κοζάνη,  2 Αυγούστου 2024 Αριθμ. Πρωτ.:  1300   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συνεχίζεται, δυστυχώς, η άναρχη κατάσταση στην είσπραξη των συγγενικών δικαιωμάτων από τον οργανισμό GEA. Ο ως άνω οργανισμός, με απίστευτους και παραπλανητικούς τρόπους, πιέζει […]

Αφήστε μια απάντηση