ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 25% ΑΠΟ ΤΟΝ GEA ΣΤΑ Κ.Υ.Ε.

Κοζάνη,  26 Μαρτίου 2024

Αριθμ. Πρωτ.:  1247

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η άναρχη κατάσταση που επικρατεί στο πεδίο των αμοιβών για την χρήση Μουσικής, ως επίσης και η βιομηχανία Αγωγών και Ασφαλιστικών Μέτρων από GEA – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΕΔΕΜ, για μια ακόμη φορά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ από την Απάντηση του Ο.Π.Ι. (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας), σε ερώτημά μας για την ληστρική αύξηση του Αμοιβολογίου 25% από τον GEA.

Ο Αναγνώστης ΑΜΕΣΑ αντιλαμβάνεται ότι η κείμενη Νομοθεσία 2121/93 άρθρο 23 και 4481/2017, είναι μονόπλευρη προς όφελός τους.

Είναι γεγονός ότι η αύξηση του Αμοιβολογίου 25% δεν ανταποκρίνεται σε αντικειμενικά κριτήρια της αγοράς για την διαμόρφωση της ανωτέρω απαράδεκτης Αύξησης.

Απευθυνόμενος στα Επιμελητήρια της Χώρας (και με πλήρη σεβασμό προς τον ως άνω θεσμό) ως  επίσης και σε τοπικούς Συλλόγους – Ομοσπονδίες – Συνομοσπονδίες, τους καλώ για ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ για την προκλητική ανωτέρω αύξηση.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι κάθε ενέργεια διαπραγμάτευσης και συμβιβασμού μέχρι στιγμής είναι ημίμετρα και λειτουργούν προς όφελός τους.

Η Απογοήτευση και η Αγανάκτηση των χιλιάδων Συναδέλφων ήδη έχει εκδηλωθεί σε έντονο βαθμό και στο Αρμόδιο Τμήμα Ο.Π.Ι. (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας).

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Ακατανόητη και εξωπραγματική αύξηση κατά 25% στο αμοιβολόγιο από τον GEA

Επόμενο Άρθρο

ΑΥΞΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ 24 ΣΕ 48

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek