ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Κοζάνη,  20 Οκτωβρίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1180

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά τις χιλιάδες διαμαρτυρίες συναδέλφων για την αποτυχία ένταξης, στη ρύθμιση των 72 δόσεων και στην επαναφορά στην ρύθμιση των 120 δόσεων, σας κοινοποιούμε το 2ο έγγραφο διαμαρτυρίας με αρ. πρωτ. 1179/20-10-2023, που εστάλη στον Υφυπουργό Οικονομικών κο Θεοχάρη με κοινοποίηση στον Υπουργό Οικονομικών κο Χατζηδάκη και Υπουργό Εργασίας Γεωργιάδης.

 

«…..Προς: τον Αξιότιμο Υφυπουργό Οικονομικών, κο Θεοχάρη Χάρη

Κοιν:  1. Προς τον αξιότιμο Υπουργό Οικονομικών κο Χατζηδάκη

           2. Προς τον αξιότιμο Υπουργό Εργασίας κο Γεωργιάδη

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Με επανειλημμένες ενέργειές μας και συγκεκριμένα με την αρθ. πρωτ. 1152/19-07-2023, σας επισημάναμε την αδυναμία των χιλιάδων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της ΕΣΤΙΑΣΗΣ να ανταποκριθούν στους όρους των ρυθμίσεων.

Σας είναι γνωστό ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις μας έχουν οφειλές στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, κάτι που προκαλεί σημαντική τρύπα στα κρατικά έσοδα. Η τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία συμβούλων “VNETRINO ΙΚΕ” αποτυπώνει την τραγικότητα της κατάστασης, ειδικά στο πεδίο παροχής υπηρεσιών με 64,32% οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία και 62,16% στην εφορία.

Κε Υφυπουργέ, παράκληση να ανταποκριθείτε σε άμεση λύση του προβλήματός μας, με μια νέα γενναία ρύθμιση των 100 ή 120 δόσεων, διότι οι προηγούμενες ρυθμίσεις αποδείχτηκαν αναποτελεσματικές για την μεγαλύτερη μερίδα των επιχειρήσεών μας.   ………..»

 

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΑ Κ.Υ.Ε.

Επόμενο Άρθρο

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek