ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΥΡΕΙ Ο GEA ΤΑ Κ.Υ.Ε. & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Κοζάνη,  06 Φεβρουαρίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1104

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Υποχρεούμαι ως Πρόεδρος του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., να σας καταθέσω τα τελευταία νέα δεδομένα (τρόπους και μεθόδους) που χρησιμοποιεί ο GEA, σύροντας χιλιάδες συνάδελφους και χρήστες στα δικαστήρια. 

Το τραγικό της σημερινής κατάστασης είναι ότι δεν υπάρχει παρέμβαση στήριξης ούτε από το αρμόδιο Υπουργείο, ούτε Αντίδραση των συνδικαλιστικών φορέων.

ΓΝΩΣΤΟ σε όλους είναι τα περιβόητα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ από το 2011 έως 2021 με τα οποία ο GEA απαιτεί να πληρωθεί ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που συνάδελφος απαλλαχτεί, συνεχίζεται ο ΔΙΩΓΜΟΣ του από τον GEA με ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΑΓΩΓΗ για ποσά τα οποία είχε απαλλαχτεί.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

Συνάδελφοι,

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μην αδιαφορείτε:

  1. Εάν δεν παρουσιαστείτε στο Δικαστήριο, δικάζεστε ΕΡΗΜΗΝ.
  2. ΑΜΕΣΑ επικοινωνήστε μαζί μας και θα έχετε Νομική Υποστήριξη και θα σας προταθούν λύσεις για απαλλαγή σας.
  3. Έχετε δικαίωμα Αναστολής-Ανακοπής στις Αγωγές που σας σύρει ο GEA.
  4. Ομαδικά στις ΑΓΩΓΕΣ ή τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μέτρα, ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ τα προσωπικά σας δεδομένα, διότι στο ίδιο Δικόγραφο καταγράφονται από 4 έως 9 επιχειρηματίες. Έχετε νόμιμο δικαίωμα ΟΜΑΔΙΚΑ με άλλους συνάδελφους, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη, να καταθέσετε ΑΓΩΓΗ για αποζημίωση. Πολύ καλά γνωρίζουμε ότι η ηττοπάθεια και η μη ύπαρξη ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ αντίδρασης καταλήγει ολοκληρωτικά εις βάρος μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα έξοδα της ομαδικής ΑΓΩΓΗΣ δεν βαρύνουν τον καταστηματάρχη αλλά το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε και η όποια αποζημίωσης εκδικαστεί είναι προς όφελός του.

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Εντατικότατοι οι έλεγχοι για το τσιγάρο. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα πρόστιμα στους παραβάτες στην ΕΣΤΙΑΣΗ

Επόμενο Άρθρο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek