Παράταση των μέτρων στην Εστίαση και Διασκέδαση έως 31 Ιανουαρίου 2022

Κοζάνη,  21 Ιανουαρίου 2022

Αριθμ. Πρωτ.:  955

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Παρατείνονται τα μέτρα στην Εστίαση και Διασκέδαση έως 31 Ιανουαρίου 2022 έναντι του Covid-19. Χωρίς μουσική και με περιορισμένο ωράριο (έως 12 τα μεσάνυχτα) θα εξακολουθεί ο κλάδος να λειτουργεί. Οι συνεχιζόμενοι περιορισμοί στην Εστίαση, είχαν ως αποτέλεσμα πτώση των τζίρων πέραν του 70%, ενώ τα οριστικά κλεισίματα των καταστημάτων με τις χιλιάδες απολύσεις, ήδη δημιουργούν απρόβλεπτα οικονομικά και κοινωνικά φαινόμενα, σε οικογένειες και εργαζόμενους, Δεν είναι τυχαίο ότι οι επίσημες ανακοινώσεις της ΑΑΔΕ, αναφέρουν την απότομη συσσώρευση δισεκατομμυρίων νέων χρεών προς την Εφορία και Ασφαλιστικά ταμεία. Δυστυχώς οι συναρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες, δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν τις τραγικές συνέπειες, οι οποίες είναι ανεξέλεγκτες, όταν μάλιστα δεν υφίσταται ΟΥΔΕΜΙΑ έκτακτη δυναμική οικονομική στήριξη, για να σταματήσει το Ντόμινο των λουκέτων και οι χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους επαγγελματικούς φορείς Επιμελητήρια – Σωματεία – Ενώσεις – Σύλλογοι – Ομοσπονδίες σε άμεση κινητοποίηση αντιδράσεων, χωρίς τον παραμικρό εφησυχασμό, διότι αυτό απαιτούν και οι συνάδελφοι καταστηματάρχες.

Είναι βαρύτατη η επαγγελματική και ηθική ΕΥΘΥΝΗ μας, έναντι των πολύπαθου κλάδου της ΕΣΤΙΑΣΗΣ με τις δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις.  

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Τα νέα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 στην Εστίαση και Διασκέδαση που ισχύουν από 30-12-2021 έως 17-01-2022

Επόμενο Άρθρο

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ που ισχύουν από 24-01-2022 έως 31-01-2022

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek