27/07/2024
Expand search form

ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Κοζάνη,  23 Ιουλίου 2021

Αριθμ. Πρωτ.:  852

 

Θετική η εξέλιξη της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών για την αποπληρωμή των χρεών που γεννήθηκαν εν μέσω πανδημίας.

     Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών, γνώριμος του οικονομικού καταποντισμού του κλάδου, πριν την λήψη οριστικών αποφάσεων, να επανεξετάσει τα εξής:

  • Η χρονική διάρκεια της εξόφλησης των χρεών που δημιουργήθηκαν με ευθύνη της κυβέρνησης (όπως παραδέχεται ότι δεν φταίνε οι οφειλέτες), να είναι τουλάχιστον, το μεγαλύτερο μέρος αυτών, χωρίς τόκους.
  • Όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου μας είναι εγκλωβισμένες σε συγκεντρωμένα χρέη λόγω Κορωνoιού, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν το ανάλογο κούρεμα.
  • Κούρεμα των χρεών μας σημαίνει ανάσα οικονομίας, βιωσιμότητας –προοπτική Ανάπτυξης

Άραγε θα εισακουστούμε ή θα οδηγηθούμε  στο κόκκινο και στο κλείσιμο;

     Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους φορείς Σωματεία, Ενώσεις, Επιμελητήρια , Συλλόγους και Ομοσπονδίες για ενέργειες ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς αυτήν την κατεύθυνση για να σώσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας.

 

Previous Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ.κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.

Next Article

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

You might be interested in …

Τα Νέα μέτρα που θα ισχύουν από 03-01-2022 έως 16-01-2022

Κοζάνη,  28 Δεκεμβρίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.:  935   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Νέο οικονομικό σοκ δέχεται ο κλάδος μας, με την ανακοίνωση των μέτρων από τον υπουργό υγείας. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του υπουργού, αναμένονται να […]

ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ GEA–ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΕΔΕΜ

Κοζάνη,  22 Ιουνίου 2023 Αριθμ. Πρωτ.:  1144 Αγαπητοί Συνάδελφοι, τους τελευταίους μήνες το Σωματείο έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών, αποστολής τιμολογίων παροχής υπηρεσιών μουσικής σε επιχειρήσεις ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ από τους οργανισμούς Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων, […]

Αφήστε μια απάντηση