ΜΠΑΡΑΖ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ / ΕΝΑ SELF TEST ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Κοζάνη,  19 Μάιου 2021

Αριθμ. Πρωτ.:  812

ΘΕΜΑ 1ο

Γνωστοποιούμε στα μέλη και καταστήματα και γενικά συνάδελφους Εστίασης και Διασκέδασης, ότι έχει σημάνει ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην φορολογική διοίκηση για έλεγχο μη έκδοσης αποδείξεων. Στο πλαίσιο αυτό οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ οργανώνουν ΕΙΔΙΚΑ εκτάκτους ελέγχους σε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης. Οι παραβάσεις για την μη έκδοση παραστατικών στοιχείων είναι σε υψηλό ποσοστό και σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΘΕΜΑ 2ο

Γνωστοποιούμε σε όλους τους συνάδελφους της εστίασης ότι καταργείται εκ νέου το ένα εκ των δύο self test στους εργαζόμενους στον κλάδο μας και το ένα test έχει ισχύ για μία εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι το self test βαρύνει τον εργαζόμενο και υποχρεούται η διενέργειά του να έχει γίνει 24 ώρες πριν προσέλθει στην εργασία του. Το ως άνω μέτρο ισχύει από 13-05 έως 24-05. Η έντονη διαμαρτυρία του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. με προσωπικό έγγραφο στον υπουργό Εργασίας με αρ.πρωτ. 804/11-05-2021, για την άδικη και μη σύννομη μεταχείριση του καταστηματάρχη, για την χρέωση του ενός από τα δύο self test, επέφερε το θετικό αποτέλεσμα.

 

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Απογοήτευση προκαλούν οι δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης για το άνοιγμα της μουσικής στην Εστίαση και Διασκέδαση

Επόμενο Άρθρο

Χρήση τηλεόρασης στον εξωτερικό χώρο

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek