ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ- ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ:«ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Σ’ όλους είναι γνωστό  και επανειλημμένα το έχουμε δημοσιεύσει για τη δημιουργία Νομικού Τμήματος στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ- ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, το οποίο είναι στελεχωμένο με ειδικευμένους δικηγόρους με εντυπωσιακές επιτυχίες σε υποθέσεις πνευματικών δικαιωμάτων : Α.Ε.Π.Ι. – GEA, εργασιακά , φορολογικά, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και νοικοκυριά και σε θέματα που άπτονται με Ε.Φ.Κ.Α.  (Ο.Α.Ε.Ε. –Ι.Κ.Α.),  Εφορία, κ.λ.π. Το Νομικό Τμήμα είναι στελεχωμένο από την Σαββίδη Παρασκευή    Σαράτση Δημοσθένη και Συνεργάτες.

Διαγραφή (κούρεμα) δανείου κατά 76% σε συνάδελφο επιχειρηματία σύμφωνα με την απόφαση 42/2017 του Ειρηνοδικείου Κοζάνης . Το χρέος ήταν 201.049,77 σε ελβετικό φράγκο και το κούρεμα ανήλθε στο ποσό των 155.406,93. Το ποσό που απέμεινε 45.642,84 ελβετικά φράγκα ρυθμίστηκε βάση του πραγματικού εισοδήματος. Αφορούσε το ανωτέρω δάνειο επιχειρηματία ιδιοκτήτριας φροντιστηρίων και την αδερφή της συνοφειλέτρια άνεργη.

Δεύτερη τολμηρή απόφαση και νέα μεγάλη επιτυχία, με την απόφαση 68/2017 του Ειρηνοδικείου Κοζάνης, σε εγγυητή δύο δανείων της τάξης των 80.600,93 ευρώ,  επήλθε διαγραφή (κούρεμα) κατά 72%. Δηλαδή η οφειλή ορίστηκε στο ποσό των 22.025,49 ευρώ . Και οι δυο περιπτώσεις ήταν περί υπαγωγής στον Νόμο Κατσέλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άμεσα κάνουμε γνωστό ότι με ειδικές προϋποθέσεις , πολλοί επιχειρηματίες, άνεργοι, μπορούν με το περί υπαγωγής στον Νόμο Κατσέλη,  να σώσουν ακίνητα και πρώτη κατοικία και να επιτύχουν μεγάλα κουρέματα των οφειλών τους.

Το παρόν Δελτίο Τύπου λόγω της σημαντικής σπουδαιότητας του, ας γίνει γνωστό σε κάθε συνάδελφο επαγγελματία και πολίτη, που  η κρίση τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γρηγόρης Τσαπατσάρης

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ: ΠΡΟΣΟΧΗ!

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε: «Ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο»

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek