16/09/2024
Expand search form

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 38.643,36 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κοζάνη,  27 Αυγούστου 2024

Αριθμ. Πρωτ.:  1308

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δυστυχώς, συνεχίζεται το χάος στην διαχείριση είσπραξης Πνευματικών Δικαιωμάτων στα καταστήματα Εστίασης- Διασκέδασης- Ξενοδοχεία. Είναι έκδηλη η αγανάκτηση και η απογοήτευση χιλιάδων συναδέλφων, εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς των οργανισμών ΕΔΕΜ- ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ- GEA. Συγκεκριμένα, η ΕΔΕΜ ζήτησε από συνάδελφο Δυτικής Μακεδονίας το ποσό των 38.643,36 € για τα έτη 2018 έως 2024, ενώ το κατάστημα παρέμενε κλειστό το 2020 και 2021, λόγω Covid, καθώς και σε προηγούμενο διάστημα για οικονομικούς λόγους (Στο τέλος του εγγράφου, δημοσιεύουμε την επιστολή της ΕΔΕΜ).

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ σε όλους τους συναδέλφους και χρήστες, τα παρακάτω:

  • Να μην δέχονται τηλεφωνικές συζητήσεις με τους αντιπροσώπους των οργανισμών και να ζητούν να αποστέλλεται επιστολή των απαιτήσεων τους.
  • Να ζητείται πάντα ονοματεπώνυμο του αντιπροσώπου και να καταγράφεται η ημερομηνία και η ώρα της τηλεφωνικής συνομιλίας.
  • Δεν υποχρεούται ο συνάδελφος ή ο χρήστης να γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα στους ως άνω οργανισμούς.
  • Εάν δέχεστε έμμεσες απειλές ή εκβιασμούς ή συνεχιζόμενες ενοχλήσεις, να τους ενημερώνετε ότι θα αποταθείτε στον εισαγγελέα ή στον νομικό σας σύμβουλο ή στο ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.

Θυμίζουμε, επίσης, ότι το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., σας παρέχει δωρεάν πλήρη νομική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα. Στα αρχεία του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. υπάρχουν δεκάδες αθωωτικές και απαλλακτικές αποφάσεις.

 

Previous Article

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70.000 ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 26.500.000 ΕΥΡΩ

Next Article

ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΞΙΩΣΗ 45.500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

You might be interested in …

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

34 Κοζάνη,  10 Ιουνίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.:  827 Γνωστοποιούμε σ’ όλους τους συναδέλφους ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ τα Νέα Μέτρα που ανακοίνωσε ο κος Χαρδαλιάς. Από 12 Ιουνίου επιτρέπεται η μουσική μόνο στους εξωτερικούς χώρους. Πελάτες […]

Τι προβλέπεται και τι ισχύει για τις Αποκριές στην Εστίαση και Διασκέδαση

19 Κοζάνη,  22 Φεβρουαρίου 2022 Αριθμ. Πρωτ.:  977 Αγαπητοί Συνάδελφοι, Χιλιάδες τα τηλέφωνα και τα email από πολλές περιοχές της χώρας για το τι θα ισχύει κατά την διάρκεια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων και μάλιστα μετά […]

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

24 Κοζάνη,  03 Αυγούστου 2020 Αριθμ. Πρωτ.: 623   Με απόφαση της πολιτικής προστασίας, από 01 έως 31 Αυγούστου, η χρήσης μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων και των χώρων λατρείας. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ […]

Αφήστε μια απάντηση