Καταγγελία Εναντίον Αυτοδιαχείρισης για την διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Κοζάνη,  09 Νοεμβρίου 2023

Αριθμ. Πρωτ.:  1187

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το τελευταίο διάστημα το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. έχει γίνει αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και καταγγελιών από εκατοντάδες μέλη και συνάδελφους, για τις τηλεφωνικές πιέσεις και ενοχλήσεις από ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ως εισπρακτικός φορέας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η ως άνω πρακτική της Δικηγορικής Εταιρίας και της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και αντιβαίνει ευθέως τον Νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και επισύρει κυρώσεις και δικαίωμα αποζημιώσεως. Ο καταστηματάρχης ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ – Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις δεν εμπίπτουν στην έννοια του οφειλέτη ΧΩΡΙΣ να έχει καμία σύμβαση με την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ή δικαστική Απόφαση που να το επιβεβαιώνει. Ως εκ τούτου δεν έχει κανένα δικαίωμα η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ να διαβιβάζει προσωπικά στοιχεία σε τρίτους και ειδικά σε δικηγορικές ή εισπρακτικές εταιρίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Εάν Συνάδελφοι δεχτείτε τηλεφωνική ενόχληση από Δικηγορική ή Εισπρακτική Εταιρία για λογαριασμό της Αυτοδιαχείρισης θα αντιδράσετε και να πράξετε τα εξής:

  1. Καταγράφετε την ακριβή μέρα – ώρα – διάρκεια συνομιλίας και τα στοιχεία της Εταιρίας και του υπάλληλου.
  2. Να αρνηθείτε την οφειλή και να τους απαγορεύσετε να μην σας ενοχλήσουν ξανά στο μέλλον.
  3. Σε περίπτωση που επιμείνουν ή συνεχίσουν να σας ενοχλούν να καταγγείλετε την πράξη τους αυτή στην τοπική εισαγγελία ή στο νομικό σας ή στον Πρόεδρο του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε..
  4. Νομιμοποιήστε να υποβάλλετε ΑΓΩΓΗ διότι συνιστά παράβαση της διάταξης 2 του άρθρου του ΓΚΠΔ, διότι διασύρονται σε επεξεργασία τα προσωπικά σας δεδομένα που στερούνται της έγκρισής σας και είναι άνευ νομικής βάσης.

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΝΤΑΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Επόμενο Άρθρο

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek