ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ: Εστάλη ειδοποίηση οφειλής πληρωμής σε θανόντα συνάδελφο.

Κοζάνη,  07 Οκτωβρίου 2022

Αριθμ. Πρωτ.:  1066

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Από ντροπή και αγανάκτηση διακατέχονται χιλιάδες συνάδελφοι και χρήστες μουσικής για την ΑΣΥΔΟΣΙΑ και ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ από τον τρόπο και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για το αμοιβολόγιο είσπραξης οι οργανισμοί Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων (GEA –ΕΔΕΜ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ).

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Εστάλη σε θανόντα συνάδελφο προ πενταετίας να πληρώσει πνευματικά δικαιώματα στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Τα ψευδή γεγονότα – οι ψευδομάρτυρες – παραπλανητικά στοιχεία – τα εξώδικα – οι αγωγές – τα ασφαλιστικά μέτρα κατά χιλιάδες, ενώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ουδείς αρμόδιος συγκινείται να δώσει τέλος στην ως άνω κατάσταση.

Σε συνάδελφο Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας εκλήθη να πληρώσει Πνευματικά Δικαιώματα 34.952 ευρώ για τα έτη 2020 και 2021, ενώ ο κλάδος των Κέντρων Διασκέδασης, για τα ως άνω έτη ήταν ολοκληρωτικά κλειστός.

Οι ως άνω αναφορές μας βασίζονται σε πληθώρα στοιχείων τα οποία είναι στα αρχεία του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.. Υπενθυμίζουμε ότι ουδέποτε έπαψαν οι έμμεσες πιέσεις και εκφοβισμοί με εξώδικες και άλλες μορφές αυτού του είδους προς το πρόσωπό μου.

Ως Πρόεδρος του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν επιδιώκουμε οποιαδήποτε αντιπαλότητα ή αντιπαράθεση με κανένα φορέα, ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ προς τον συνάδελφο καταστηματάρχη της ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ / ΙΣΧΥΣ ΜΕΤΡΩΝ COVID-19

Επόμενο Άρθρο

ΜΠΛΟΚΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (FUNDS)

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek