27/07/2024
Expand search form

Νέο mini lockdown στην Εστίαση και Διασκέδαση – Αναστάτωση και Αγωνία για την επιβίωση των καταστημάτων

Κοζάνη,  31  Αυγούστου 2021

Αριθμ. Πρωτ.:  868

 

Απρόβλεπτες καταστάσεις δημιουργούν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης σε βάρος της Εστίασης και Διασκέδασης δημιουργώντας ένα πολύμηνο lockdown. Τα προβλήματα είναι τεράστια και θέτουν σε κίνδυνο δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδου. Σεβόμαστε την προσπάθεια της κυβέρνησης που παροτρύνει τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν για να προστατευθεί το υπέρτατο Αγαθό της Υγείας.

Για να μην υπάρξουν ΝΕΑ χιλιάδες Λουκέτα και Αύξηση της Ανεργίας

ΖΗΤΑΜΕ:

  1. Αναστολή συμβάσεων Εργασίας.
  2. Επαναφορά του μέτρου υποχρεωτικής μείωσης των ενοικίων 40%.
  3. Νέα προγράμματα επιστρεπτέας προκαταβολής

Έκκληση απευθύνουμε σε όλα τα συναδελφικά Σωματεία – Συλλόγους –Ενώσεις – Ομοσπονδίες –Επιμελητήρια για Άμεση γενικευμένη Αντίδραση.

 

 

Previous Article

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ.Υ.Ε ΑΠΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Next Article

ΠΑΓΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ: 10-09-2021 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

You might be interested in …

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ (ΑΠΟΦΑΣΗ Α. 1076/2020 – MyBusinessSupport)

Κοζάνη,  05 Απριλίου 2020 Αριθμ. Πρωτ.: 562   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Επιχειρηματίες, Από σήμερα όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να ενταχθούν στο μέτρο της «επιστρεπτέας προκαταβολής», μπορούν να αποστείλουν αίτημα για κρατικό δάνειο με τον […]

Έως τις 19 Απριλίου οι αιτήσεις για τον 7ο κύκλο Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Κοζάνη,  06  Απριλίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.: 770   Γνωστοποιούμε στα μέλη, ως επίσης και σε όλους τους συναδέλφους, επιχειρηματίες, ότι με την ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 366/2021, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 7ο κύκλο […]

Αφήστε μια απάντηση