22/10/2024
Expand search form

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Κοζάνη,  16 Δεκεμβρίου 2020

Αριθμ. Πρωτ.: 708

Μετά τα αναρίθμητα σχόλια που προέρχονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ειδικά από τηλεοπτικά κανάλια, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ να δηλώσουμε τα ΕΞΗΣ:

Συνάδελφοι για τα καταστήματά μας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπως επανειλημμένα έχουμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, θεωρούμεθα ως υπ΄ αριθμόν 1ος φορέας μετάδοσης του COVID-19, με αποτέλεσμα ΠΑΝΤΑ πρώτοι κλείνουμε και τελευταίοι ανοίγουμε.

Εγκυρότατες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά τις γιορτές γίνονται ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ να ανοίξει τον Ιανουάριο ΜΗΝΑ το Λιανικό Εμπόριο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ πηγές Συναρμοδίων Υπουργείων ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ «…ότι ΙΔΙΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για την ΕΣΤΙΑΣΗ η οποία θα ανοίξει τελευταία..». Η πλήρη εξάρτηση του κλάδου μας από την πορεία του COVID-19 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ πλήρη ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και οποιαδήποτε πρόβλεψη θα είναι ΑΤΥΧΗΣ και μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.  

 

 

Previous Article

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ 13 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΜΕ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ

Next Article

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ 1- 2 ΚΑΙ 3

You might be interested in …

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ – ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

69 Κοζάνη,  19 Απριλίου 2024 Αριθμ. Πρωτ.:  1255   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μετά από πολλά e-mail και τηλεφωνικά ερωτήματα, γύρω από τις κυρώσεις που επιβάλλονται από την Επιθεώρηση Εργασίας (πρόστιμα – δικαστήρια), δημοσιεύουμε επακριβώς, τα είδη […]

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 25 ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

57 Κοζάνη,  08  Απριλίου 2021 Αριθμ. Πρωτ.: 775   Ανάσα για τον επιχειρηματία και κέρδος χρόνου ΑΠΟΤΕΛΕΙ η κατάργηση 25 δικαστικών πιστοποιητικών και Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ σε ένα πιστοποιητικό ονομαζόμενο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ για επιχειρήσεις […]

Αφήστε μια απάντηση