ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ – ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Κοζάνη,  30 Απριλίου 2020

Αριθμ. Πρωτ.: 569

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σεβόμαστε και επικροτούμε το οποιοδήποτε μέτρο της κυβέρνησης για την ασφάλεια της ανθρώπινης ύπαρξης από τον κορονοϊό. Υπήρξαμε και εμείς μέτοχοι και συνοδοιπόροι όλων, των μέχρι στιγμής περιοριστικών μέτρων, για την προστασία των δικών μας ανθρώπων και γενικά των συμπολιτών μας.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την έναρξη των επιχειρήσεών μας 1-6-2020, αν μη τι άλλο, πάσχουν στο πραγματικό επίπεδο της επαγγελματικής πρακτικής του κλάδου μας.

ΖΗΤΑΜΕ

Ταυτόχρονη λειτουργία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για τους εξής λόγους:,

  1. Χιλιάδες επιχειρήσεις διαθέτουν μειωμένους εξωτερικούς χώρους εν συγκρίσει με τον εσωτερικό τους χώρο.
  2. Κλιματολογικές συνθήκες (π.χ. βροχή κατά την διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης)
  3. Άμεσα οικονομική ενίσχυση στην επιχείρηση και επιδότηση των θέσεων εργασίας στο μισθολογικό κόστος ΑΛΛΑ με την προϋπόθεση διατήρησης των θέσεων εργασίας.
  4. Κατάργηση του μέτρου 4 ατόμων ανά τραπέζι και να επιτρέπεται η χρήση ένωσης τραπεζιών έως 9 άτομα. Να μην ξεχνάμε ότι οι πελάτες μας, προπάντων σε οικογενειακό επίπεδο είναι από 4 έως 7 άτομα συνήθως. Άρα χωρίζει την οικογένεια στα δύο, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα και στην οικογένεια και στην επιχείρηση.

     Βασική δέσμευσή μας, η χρήση της ασφαλής απόστασης και η πλήρη συμμόρφωσή μας στους όρους, ασφάλεια και υγιεινή, στα τρόφιμα και στο κατάστημά μας.

Ενημερώνουμε τους αποδέκτες του σημερινού εγγράφου, ότι επακολουθεί έγγραφό μας στα συναρμόδια υπουργεία για τα ανωτέρω προβλήματα.

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

Άρση περιοριστικών μέτρων – έναρξη λειτουργίας Κ.Υ.Ε.

Επόμενο Άρθρο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek