ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ΑΡΙΘΜΟΝ 91354 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΥΦΛΩΝ

Κοζάνη, 8 Απριλίου 2019

Αριθμ. Πρωτ.: 338

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι.

Με προηγούμενη ενημέρωσή μας, είχαμε αναφερθεί για την υποχρεωτικότητα τιμοκαταλόγου στα καταστήματά μας για τους τυφλούς. Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης 91354 και σύμφωνα με το νόμο 4488/2017 υποχρεούμεθα για λόγους ίσης μεταχείρισης να έχουμε καταλόγους στην κατά το νόμο αναγνωρισμένη γραφή τους και να έχουν ίση μεταχείριση όπως και οι βλέποντες.

Ο Σύλλογος των Τυφλών Φάρος ανακοίνωσε τα εξής:

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος μέσω του Επαγγελματικού Εκτυπωτικού Τμήματος Braille, με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό του έχει την δυνατότητα να παράγει στους τιμοκαταλόγους στη γραφή Braille.

Οι εκτυπώσεις Braille, θα γίνουν στο ειδικό εκτυπωτικό χαρτί το οποίο διατηρεί το ανάγλυφο της επιφάνειας, διαστάσεων 30,5εκ * 23εκ. Για την δημιουργία, επεξεργασία, εκτύπωση και διόρθωση του πρώτου δοκιμίου για κάθε κατάλογο θα χρειαστούμε το καθαρό κείμενο του καταλόγου σας σε word.

Το κόστος παραγωγής για έναν Ελληνικό και έναν Αγγλικό κατάλογο,ανέρχεται στο ποσό των 50€ και συμπεριλαμβάνει την εκτύπωση – διόρθωση του δοκιμίου από τυφλό διορθωτή, καθώς και την παραγωγή – διάσπαση – σύνθεση των καταλόγων.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6%.

Από εκεί και πέρα η αναπαραγωγή για κάθε κατάλογο κοστίζει 10€ με ΦΠΑ 6%.

Για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία τιμοκαταλόγων στη γραφή Braille, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του φορέα μας, καθημερινά 7:30-14:30 στο 210 9415222.

 

WebMaster

Προηγούμενο Άρθρο

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Επόμενο Άρθρο

ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ – ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek