ΠΩΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΠΙ & GEA!

Δεχόμαστε πολλά τηλέφωνα και email συναδέλφων από όλη την Ελλάδα που αφορούν απρεπή και εκφοβιστική συμπεριφορά των εκπροσώπων Οργανισμών Πνευματικών Δικαιωμάτων (Α.Ε.Π.Ι. Α.Ε. – GEA)

Για τους συγκεκριμένους κυρίους ή κυρίες πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

  1. Δεν τους φερόμαστε ποτέ επιθετικά ή υβριστικά.
  2. Τους επιτρέπουμε μόνο να μας ενημερώσουν και σε καμία περίπτωση να μας εκφοβίσουν ή να μας απειλήσουν. Η ενημέρωση δε μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 5 λεπτά. Αμέσως μετά πρέπει να τους υποχρεώσουμε ευγενικά να αποχωρήσουν.
  3. Εάν αντιληφθείτε πως έρχονται κρυφά, χωρίς να δηλώνουν την ιδιότητά τους και σας δημιουργεί τον παραμικρό εκφοβισμό η συμπεριφορά τους, καλέστε αμέσως την Αστυνομία και υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
  4. Δεν τους επιτρέπουμε να κάνουν κανέναν έλεγχο, διότι εκ του νόμου δεν έχουν δικαίωμα.Έλεγχο μπορούν να κάνουν μόνο με την παρουσία Αστυνομικού οργάνου ή Εισαγγελικής αρχής παρ.1 άρθρο 55του Ν.2121/93. Η τυχόν ηχογράφηση  που μπορεί να κάνουν στο χώρο σας να γνωρίζετε πως είναι παράνομη και αν αντιληφθείτε παρόμοιο περιστατικό να καλέσετε αμέσως την Αστυνομία και υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
  5. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε απειλητική ή έστω και υποτυπώδη εκφοβιστική συμπεριφορά, καλείτε μπροστά τους την Αστυνομία και υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
  6. Όσοι συνάδελφοι δεν χρησιμοποιούν την μουσική της Α.Ε.Π.Ι. να ενημερώνουν τους εκπροσώπους της, ότι χρησιμοποιούν την οποιαδήποτε άλλη μουσική λέγοντάς τους πως πρέπει να αποχωρήσουν. Αν δείτε πως προσπαθούν να σας εκφοβίσουν με δικαστήρια κλπ να καλέσετε αμέσως την Αστυνομία και να υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
  7. Όσοι συνάδελφοι έχουν μόνο τηλεόραση θα ενημερώσουν τους εκπρόσωπους της ΑΕΠΙ ότι η τηλεόραση είναι για ενημέρωση και αθλητικά και στα διαλλείματα δεν υπάρχει ήχος.

 

  1. Για οποιαδήποτε πρόβλημα ενημερώνετε την ΕΝΩΣΗ στα τηλέφωνα 6906082152 – 6936496515.

 

ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΙΣΧΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Επόμενο Άρθρο

Ε.Φ.Ε.Τ.: Οι 7 Φάκελοι

Γράψτε ένα σχόλιο

elGreek