ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κοζάνη,  29 Μαΐου 2020

Αριθμ. Πρωτ.: 593

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας έχει κοινοποιηθεί, πριν μερικές ημέρες, ενημέρωση για το πρόστιμο που επιβάλλεται στα καταστήματά μας λόγω κορονοϊού.

ΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ

  • Η επιχείρηση, σύμφωνα με την Υ.Α. 32009/23-05-2020, διατηρούσε αριθμό των τραπεζιών εντός της επιχείρησης περισσότερα του προβλεπόμενου ορίου. Το πρόστιμο ανήλθε σε 3.000 ευρώ.
  • Πρόστιμο 3.000 ευρώ για παράβαση σε επιχείρηση η οποία είχε πελάτη στον εσωτερικό χώρο, χωρίς να είναι ανοιχτοί οι χώροι ( πρόσοψη ή παράθυρα) όπως προβλέπεται από την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Υποχρεούνται από την ανωτέρω Υ.Α., όταν υπάρχουν πελάτες στον εσωτερικό χώρο της επιχείρησης, να είναι ανοιχτοί οι χώροι για να υπάρχει φυσικός αερισμός.
  • Ο αριθμός των τραπεζιών στον εσωτερικό χώρο όπως και στον εξωτερικό χώρο να είναι ο αριθμός ο οποίος προβλέπεταιι από την ανωτέρω Υ.Α. Είναι προτιμητέο τα επιπλέον τραπεζοκαθίσματα να είναι συγκεντρωμένα σε κάποια γωνία της επιχείρησης.

Add comment


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.